PRISER

Bemærkninger til priser

 

Design af hjemmeside & Webshop

(*) Priserne er før moms, og der afregnes som regel 50 % betaling før arbejdet begyndes. Læs mere under HANDELSBETINGELSER.

Ift. tekster, så kan vi producere alle typer tekster, herunder handelsbetingelser og persondatapolitik. Se venligst priser på vores hjemmeside WEBJURA. Såfremt man er i gang med at få bygget en hjemmeside eller webshop hos Amtrup Web ApS, så tilbyder vi 50 % rabat på Webjura.dk produkter.

Det er muligt at opnå en partneraftale med særlige priser, såfremt der er en aftalt volume i arbejdet. Vi gør opmærksom på, at timepriser i weekend fra fredag 20:00 – mandag 08:00 samt hverdage efter 20:00 til hverdage 08:00 samt tilsvarende for helligdage har et tillæg på 50%.

Drift & Support samt Security 
(DSS)

(**) Priserne er før moms, og faktureres 6 måneder forud. Der ydes en rabat på 10 %, hvis man ønsker at blive faktureret 12 måneder forud.

Priserne benævnt er standardiserede eksempler, men vi beregner en pris ud fra omfanget af en hjemmeside eller Webshop, antallet af sider, kompleksitet m.v. Således må meget store hjemmesider påregne en højere pris.

Drift & Support indeholder jævnlig løbende opdatering af alt software, plugins m.v., samt en sikker backup. Der fejlrettes løbende, og der kan aftales mindre arbejdsopgaver, hvis ejer har småjusteringer. Der ydes ikke redesign eller udbygning i Drift & Support. Vi sørger for, at din side kører.

Tillæg for “SECURITY” modul er for almindelige hjemmesider 49 kroner + moms pr. måned og for webshops 69 kroner + moms pr. måned. En opstartsbetaling på 300 kroner + moms påregnes til Drift & Support kunder, ellers koster en indstallation af sikkerhedsplatformen 800 kroner + moms med licens for det første år. Såfremt der ikke samtidigt er en Drift & Support aftale, så har Amtrup Web ikke ansvar for at genoprette en hjemmeside omkostningsfrit. Dette tilbydes dog til de kunder, som har Drift & Support samt Security modulet. Således er en kunde med Drift & Support + Security dækket ind ved nedbrud således, at hjemmesiden genoprettes uden yderligere omkostninger for kunden. Læs mere i vores Handelsbetingelser.

Andre ydelser

(***) Priser er før moms, og der kan være variationer af priserne, hvilke afhænger af f.eks, hvor stor er den hjemmeside, som skal flyttes m.v. – eller fsv. det angår Skype undervisning, hvor meget undervisning man skal bruge. Ved Speed & Optimering kan større hjemmesider behøve mere arbejde, så prisen kan efter aftale variere. Analyse delen omfatter et sundhedscheck og ikke decideret arbejde for at løse samme. Dete kan aftales i forhold til, hvad analysen siger.

Abonnement – Afdragsaftale(****)

Dette produkt leveres kun, såfremt der skal bygges en ny hjemmeside eller webshop, og man samtidigt køber Persondatapolitik (GDPR). Produktet er rettet mod de, som gerne vil i gang som iværksættere, i gang med nyt projekt med hjemmeside eller har investeringer lidt spredt ud.

Vilkår er, at man betaler 30 % up front, og derefter resten fordelt over f. eks. 6 måneder. Det er et krav, at man opretter sig i vores Abonnementsystem, som styrer betalingerne.